ArmandoBertolucci 2008.11.15. 13:10

Rokkant

Tudom, hogy van olyan blog, amely csak a tilosban parkoló autókról szól, de mivel ezekkel az autósokkal Dunát lehetne rekeszteni, ezért én is folyamatosan meg fogom jeleníteni őket ezen a blogon.

Mai "versenyzőnk" a XI. kerületi Péterhegyi-lejtőnél levő Plus árhuáz parklójában nem talált magának parkolóhelyet (azok kedvéért, akik nem ismerik a helyszínt kb. 50 parkolóhely van, és 20-nál több autó soha), így beállt a mozgássérülteknek fenntartott helyre.

Persze akár azt is gondolhatnám, hogy a Paralimpia mintájára jövőre bevezetik a ParaDakar-t (hiszen miért ne vezethetnének versenyautót is a mozgássérültek?).

Azonban ennek az autónak a 30 év körüli sofőrje és párja, valamint a velük levő középkorú hölgy is teljesen egészséges volt, már ami a mozgásszerveiket illeti. Gondolom minden nap hálát adnak érte Istennek, hogy nem szorulnak rá a kijelölt parkolóhely jogos használatára.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr44770211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása