A XI. Bartók Béla úton állt egy villamopótló buszok számára fenntartott megálló. De a városatyák úgy gondolták, hogy ez így önmagában elég nagy helypocsékolás, hiszen a busz nem áll ott mindig, csak pár percenként, amikor megérkezik. Így aztán az Etele tér felé folytatott kerékpársávot néhány hete egyenesen a buszmegállón vezették keresztül. De ez még csak kettő az egyben lenne.

Azonban pont itt található egy iskola is, márpedig az elkényeztetett csemeték számára a legrövidebb út az egyenes, mármint a gépkocsitól az iskolakapuig. A kedves szülők persze nem csak tilosban várakoznak, amíg a gyermek kiszáll, hanem ott is hagyják az autót a tiltott helyen. Mint az alábbi képeken látszik, minden autó üres! Így a hely parkoló is lett. 3 in 1.

Nem tudom mennyire mentesíti a Corsa soförjét, hogy ő kihelyezett egy mozgássérült kártyát is a szélvédő mögé. Szerintem kerékpárúton akkor sem parkolhatna ha tényleg rokkant.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr1786743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása