A XI. Bartók Béla út és Hidvég utca kereszteződésében történt egy baleset alig több mint egy órával ezelőtt (kb. 12:30-kor). A szabályosan, de körültekintés nélkül kanyarodni vágyó Toyota útját keresztezte a 49-es villamos, és természetesen erősebbnek bizonyult, a Toyotát nekicsapva a parkoló autóknak.

A balesetet a Toyota után leginkább a képeken is látható Opel Corsa sínylette meg, az első képen (egyébként szabálytalanul) parkoló Fiat megúszta. Az Ő tulajdonosa hamar előkerült és gyorsan arébb is állt.

 

A Toyota lökhárítója kb. 5-6 méterrel előrébb, egy szintén parkoló Audi első ajtajánál landolt, apró sérülést okozva az ajtón. Az autó bal lámpája, további kb. 10 métert tett meg, nem tudom, hogy okozott-e sérülést.

 

A Toyota vezetője egyébként megfejelte az "A" oszlopot, hamarosan megérkeztek a mentők is, hogy ellásák. (Egyébként a képeken látható rendőrhölgy nem tudom, hogy honnan termett ott.)

A villamos természetesen sértetlenül megúszta az esetet.

További képek megtekinthetők az indafotó oldalamon, mely elérhető a jobb oldali menüsorból.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr45920119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása