A közlekedés biztonsága érdekében gyakran felhívják a figyelmünket, hogy ne vezessünk megszokásból. A XI. kerületben a Péterhegyi lejtőt kb. 3 hete egyirányúsították, mert a Tempo30 és a sűrű fekvőrendőrök ellenére nagy volt az átmenő forgalom. Talán pont ezért, nem csak simán kiraktak egy behajtani tilos táblát, hanem az utca mindkét oldalára tettek, sőt az úton is sűrűn kitettek újabbakat, hogy aki nem veszi észre magát, az is lássa később is, hogy tilosban jár.

Amikor én először arra jártam, néhány nappal azután, hogy kitáblázták, akkor rengetegen haladtak szabálytalanul. Most, pár hét után visszamentem, hogy megnézzem mi a helyzet. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ilyen szinten megszokásból vezetnek az emberek, vagy csak egyszerűen lesz@rják a táblát.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr921009295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása