ArmandoBertolucci 2009.04.27. 15:14

Andrássy

Mint tudjuk az Andrássy úton igen kaotikusak szoktak lenni a parkolási állapotok, itt a blogon is több fotót találhattok a témában. Ma ismét itt készült fotókkal kerültek ketten a szégyenfalra, Vehicular jóvoltából.

Eddig is katasztrófális volt a parkolás még az Andrássyn is de még mindig vannak új résztvevők, mint most a Caffé Perté. Noha a botrányos parkolással a bicajsávot eredetileg szabadon hagyta a sofőr, az ajtó nyitvahagyásával ezt keresztül is húzta. Nem tudom mi indokolta, hogy az Andrássyn ilyen botrányosan „kényszerült” parkolni a céges kocsi. Jó reklám volt, remélem sokan látják majd a fotóját.

 Most tavasszal azonban igencsak helyénvaló volna, ha a Bánfalvi és Fülöp, miközben megfizeti a jól megérdemelt büntetését a a hónapok óta gátlástalanul folytatott parksávtiprás és tilosban parkolás miatt, most szépen közmunka keretében hozzájárulna a pusztitás helyrehozásában, és szépen felásnák az érintett területet, sövényt ültetnének a helyére és szépen vödörrel és fókáva felmosnák a járdát, amit összesároztak a hosszú tél alatt. Akkor talán jobban megbecsülnék a tisztaságot és az a kevés zöld területet.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr641089406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása