Helyszín: Budapest, Kútvölgyi út 4.
Időpont:2009.04.22 12-13 h között

Tegyük fel, hogy érvényes és jogosult használni az igazolványt, mert a SOTE épülete előtt áll.
De mindezt úgy teszi, hogy a forgalommal szemben és a forgalmi sávból pont akkora részt foglalva el, hogy ne lehessen elmenni mellette, ha jönnek szemből.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr971093859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vehicular cyclist 2009.04.29. 20:16:10

Még mozgássérült kártyával sem lehet itt és így parkolni. A KRESZ-ben benne van, hogy mire jogosít a mozgássérült kártya - persze csak ha nem közokirathamísítással jutott hozzá a drágalátos.
Miskolci rendőröket akarok Budapesten.

Lexon 2009.04.30. 10:08:20

Ha jól látom, a bunkó mögött van egy másik autó is, amelyik hasonló módon parkol. De mivel azon nincsen rokikártya, meg aztán nem is ilyen feltûnô autó, nem kerülhetett be ide... :)

ArmandoBertolucci · http://nincsszabaly.blog.hu 2009.04.30. 13:55:09

@Lexon: Természetesen az oldalon nincs ilyen jelelgű "diszkrimináció", aki szabálytalan és van fotóm róla, az kikerül. (Mint láthatjátok rendszámmal, sőt a rendszámokat már a címkékbe is betettem, ahol tudtam.)
A fenti képet nem én készítettem, hanem e-mailben kaptam, és a hátsó autóról nem volt fénykép mellékelve.
süti beállítások módosítása