ArmandoBertolucci 2009.05.26. 04:00

Match

Az Andrássy úton a Mach előtt a különböző beszállítók ott állnak meg, ahol éppen sikerül.

Vehicular a BKV-t és a Közterület Felügyeletet is tájékoztatta a helyzetről, de a hivatalok szerint továbbra is minden rendben van.

 

Tisztelt Hölgyem/Uram

Ma különösen botrányosra sikerült a rakodás. A Match saját logós kamionja harmadikként állt be a buszöbölbe, mert a pereces és egy másik furgon már elfolgalta a buszöblöt és a kerékpársávot. Azt hiszem a Match és a többi bolt, amelyekbe ezek a szállítók szállítanak, már régen bebizonyították, hogy képtelenek megfelelni annak az elvárható követelménynek, hogy a belvárosi boltjaik árufeltöltését ne csúcsforgalomban a többi közlekedő és különösen ne a tömegközlekedés állandó akadályozásával oldják meg. Ezzel méltatlanná váltak arra, hogy üzletet működtessenek egy európai fővárosban. A magyar hatóságoknak már régen fel kellett volna lépniük ez ellen, sőt a BKV-nak is, nem pedig belenyilatkozni a rádióba, hogy minden rendben van a buszöbölben parkolás körül (Élőben a városból, Mátyási György műsora a Klubrádióban).

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr831143780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása