Bár a blog címe valós. a bejegyzés tárgya kicsit off. Szóval, mint már tettem rá célzást korábban, eljött a nyaralás ideje, ezért egy hétig nem leszek itthon. Ugyanakkor a "technikának" és a "szorgalmamnak" köszönhetően nem maradnak a kedves olvasóim és látogatóim napi bejegyzés nélkül most sem, sőt természetesen vasárnap most is két bejegyzés lesz (helyesebben ma a most olvasottal együtt három).

Tehát a bejegyzéseket előre programoztam, így minden nap jönnek. 13-án (hétfő, de amúgy sem vagyok babonás) már itt leszek, és remélem az aktuális, friss bejelentkezés főszereplője nem én leszek.

 

Ui.: Mivel mostanában elő-elő fordult kép nélküli bejegyzés, és ez is az. ezért most rögtön frissítsetek, ha RSS-t használtok, mert az oldalon már van úk bejegyzés. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr301227012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása