Vehicular a zuglói Emma-közben fotózta ezt a járdán parkoló roncsautót. Az Önkormányzatnak bejelentette a helyzetet, de szerintük ezt nem nekik kellene megoldani, hanem a Közterület Felügyeletnek. Amíg ez tisztázódik, addig a helyzet marad változatlan.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr361226469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vehicular cyclist 2009.07.10. 17:26:26

Jó hír, hogy a roncs, hosszú idő után eltünt. Sajnos azonban a többi járgány továbbra is elfoglalja az egyébként is nagyon keskeny járdát. A hab a tortán az a gyerkőcöknek és a kísérőiknek, hogy a tiszelt lakók még a kerítésük külső oldalán burjánzó futónövényzetet sem nyírják, hogy a kocsik által meghagyott 50 cm-t legalább igénybe vehessék a járdából.
"Így tudják megoldani", meg "kevés a parkolóhely" a szokásos hivatkozás. De itt a helyben lakók is inkább nem állnak be a saját előkertjükbe, hamár félig járdán, félig a közutat ingyenesen elfoglalva parkolhatnak.
süti beállítások módosítása