Szeptember 3-án éjjel, 23.30 és éjfél között időben Székesfehérváron a Móricz Zsigmond utcában egy eddig ismeretlen férfi két parkoló jármű kerekét szúrta ki. A rongálást a közelben lévő kamera rögzítette. A rendőrség a férfi személyazonosságának megállapításához a lakosság segítségét kéri

A képen látható férfire egy közelben lakó nő is felfigyelt. Elmondta, hogy a férfi több autó mellett elment, simogatta a kerekeket, majd egy határozott mozdulattal kiszúrta az egyik parkoló autó kerekét. Rákiabált a rongálóra, mire az elhagyta a parkolót a Vadászkürt vendéglő irányába. A sietősen elhaladó rongáló mellett egy járókelő is elment, aki szintén rászólt. A rendőrség később értesült a történtekről, amikor kiderült, hogy egy másik parkoló jármű kereke is áldozatul esett az ismeretlen férfinek.

A parkolóban történteket a közeli kamera rögzítette. (A felvétel letölthető formában a hír végén található.) A képen látható férfi kb. 50-60 éves, fehér bőrű, 170-180 cm magas, borotvált arcú. Haja világos barna, hullámos, közepes hosszúságú. Kb. térdig érő narancssárga vászon nadrágot viselt. Pasztell színű ing volt rajta, kockás, zöldes, halványsárga, rövid ujjú. Válltáska volt a vállán, pántja keresztbe vetve a felsőtestén. A táska A/4-es méretű volt.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható férfit, vagy a ruházat alapján valószínűsíti a személyazonosságát, jelentkezzék a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon személyesen, vagy hívja a 22-541-600-as telefonszámot, vagy a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikét.

A nyomozók kérik annak a férfinek is a jelentkezését, aki akkor éjjel elhaladt az elkövető mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr871410919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása