Mármint a buszra. A Hummer ugyanis a buszt erősen akadályozza Mikkamakka fotóján, mely az Andrássy úton készült. A Hummer pótkerekén van egy rendszámtábla... ...tartó, rendszám nélkül. A hátsó szélvédőn pedig az FM 88.1-es frekvencia látható, melyet néha legálisan, néha illegálisan a Rise FM üzemeltet.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr571505566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vehicular cyclist 2009.11.07. 12:31:00

Ez itt mindennapos jelenet. Van néhány olyan német rendszámú autó két-három is, amelyről már másfél éve rendszeresen küldöm a fotókat a köztereseknek és fel is hívom őket a helyszínről. Mindig azt mondják, hogy nem tehetnek semmit.
November elsejétől azonban ez már nem lehet kifogás: közüzem akadályozása miatt azonnal el kell szállítani a járgányt. Egyébként meg nem kellene tovább szabotálni a nemzetközi megállapodások létrehozását, amelyek lehetővé tennék az ilyen tahók megbüntetését (amellett, hogy az adóhivatal is odafigylehetne, mert tuti hogy 180 napnál többet tartózkodnak itthon).

Valamiért senki nem akar rendet tenni ebben a parkolási pokolban.....

Vehicular cyclist 2009.11.07. 12:34:55

A korrupció legmagasabb foka, amikor a szükséges szabályokat, törvényeket nem hozzák meg az illetékesek, a meglévőket felfüggesztik, mondvacsinált okokra hivatkozva nem alkalmazzák stb.

Az csak piti dolog, hogy a közterest vagy a rendőrt megrpóbálják megkenni. Budapest már régen a nagypályás korrupcióba fulladt, és ennek eredménye látszik a képen.
süti beállítások módosítása