Hosszú szünet után ismét beküldött levelek közt csemegéztem. Természetesen ismét itt van két remek fotó Vehiculartól, az alábbi levéllel:

A képen látható lichtensteini rendszámú autó hónapok óta úgy parkol a belvárosban, hogy a fizető helyeken nem fizet, vagy eleve szabálytalanul, sarokra stb. áll be.  A parkolóőrök szépen ki is dekorálják, és ezzel a dolog el is van intézve.

 

Így aztán a lichtensteini bejegyzésű cég hasznossága nyilvánvaló: nem csak arró jó, hogy adót „opitmalizáljon” vele a tulaj, de olcsóbb lesz az autó beszerzése, fenntartása és a budapesti parkolás is.

A magyar hatóságoknak a többi európai hatósággal el kellene már jutni oda, hogy az ilyen nyilvánvaló arcátlanságokat megszüntessék. Elképesztő, mennyi lichtensteini „turista” van a budapesti belvárosban, és mennyien parkolnak szabálytalanul a képen láthatónál sokkal drágább autókkal. Gondolom ez csak a család második autója, mert gyerekülés van benne. A papa X5-sel járhat, olyat is látni eleget lichtensteini rendszámmal a belvárosban, persze szabálytalanul parkolva.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr891826638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vehicular cyclist 2010.03.19. 20:09:13

A mikuláscsomagok nem riasztják el. Addig is, amig felgyorsítják a külföldi rendszámúakkal kapcsolatos eljárásokat, sürgősen helyre kell állítani az elszállítást.

indafoto.hu/vehicular_cyclist/fl_92015_magyar_vagyok_nem_tur
süti beállítások módosítása