Autójára két különböző rendszámtáblát szerelt egy pusztamiskei férfi. Egyik sem az ő személyautójára szólt.

December 26-án délelőtt Pusztamiskénél a szolgálatban lévő rendőrök észlelték, hogy az egyik ház előtt parkol egy zöld színű Mitsubishi Colt tip. személygépkocsi, melynek elejére és hátuljára két különböző hatósági jelzés volt felszerelve. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a hátul lévő rendszámtábla egy fehér Lada Samara típusú személygépkocsira, míg az első egy kék színű Trabantra szól.

A gépkocsi tulajdonosa meghallgatása során elmondta, hogy a gépkocsit külföldről hozta be hatósági jelzés nélkül, bontásra szánta. A rendőrségi intézkedés napján a hajnali órákban telefonon értesítették, hogy egy rokona lerobbant a gépkocsijával Nyirádnál. Ekkor ő a Mitsubishi Colt-ra felhelyezte a két különböző hatósági jelzést, azzal a céllal, hogy ha rendőrök látják, ne állítsák meg, mivel nem rendelkezik vezetői engedéllyel sem. A férfi ellen egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett miatt indult eljárás

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr362551834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.01.07. 13:07:31

A hülye. Ha két ugyanolyan rendszámot tesz fel, nem szúr szemet tehát nem is ellenőrzik és megússza. ezzel nem azt mondom, hogy sajnálom őt, a suttyók igenis jó lenne ha MIND lebuknának. Hanem hogy a saját hülyesége miatt bukott le a marhája.
süti beállítások módosítása