Felborult az autójával, ellopott egy másikat, majd azzal is balesetet szenvedett egy férfi az M0-s autóúton szerda reggel - közölte a rendőrség.

Az M0-s fővárosból kivezető oldalán a péceli kihajtónál egy férfi felborult az autójával, és nekicsapódott egy tartálykocsinak. A személygépkocsi sofőrje kiszállt a sérült járműből, majd ellopta az egyik, a baleset miatt megálló ember autóját és elhajtott vele - mondta el Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A férfi mintegy 20 kilométert tett meg, amikor az M0-s 31-es kilométerénél szalagkorlátnak ütközött az ellopott járművel. Ekkor a segítségére siető sofőr teherautójával akart továbbmenni, de elfogták a rendőrök.
 
A férfit, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba szállították; vér- és vizeletvételre is előállítja a rendőrség.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr122823384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása