Mint arról már olvashattak a rendszeres látogatók, és hírolvasók (lásd: Friss hírek ablak, ahol olyan híreket válogatok, amik a blog témájába vágnak), holnap, azaz 2009.05.28-án Somogy megyében nagyszabású akciót tervez a rendőrség.

Íme a közlemény:

A Budapest felől a Nagykanizsa felé vezető oldalon, a táskai pihenőhely közelében ellenőrzik május 28-án a járművezetőket. A motorosoktól a buszokon át a kamionokig valamennyi járművet kiterelik a parkolóba. A rendőrségen a társhatóságok is bekapcsolódnak a vizsgálatba: a Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársai is jelen lesznek.
Újdonság, hogy ezúttal a helyszínen is eljárást indíthatnak a szabálytalankodókkal szemben.

– Az ellenőrző pontok előtt sebességmérést végeznek a rendőrök, s a gyorshajtókat ezúttal leállítják – tájékoztatta kedden szerkesztőségünket kedden Kulcsár Tibor alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetője. Így ha nem a jármű üzembentartója vezeti a gépkocsit, s túllépi a limitet, akkor helyszíni bírságot fizethetnek vagy szabálysértési eljárást indítanak ellenük.

Én remélem, hogy nagyon sikeres lesz az akció!!

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr471132422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kardics 2009.05.28. 15:53:55

Azt mondja már meg valaki, hogy ha nem csinálok semmi szabálytalanságot akkor miért basztatnak?
süti beállítások módosítása