A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya nyilvánosságra hozta július legkirívóbb szabálysértéseit.

Szombathelyen egy motoros a megengedett 50 km/óra helyett 146-tal száguldott. Vasszécsenyben, a 87-es főúton pedig 129-cel mért be a rendőrség egy BMW-t. Mindkét sofőr 300 ezer forintos bírságra számíthat. A lakott területen belüli kategóriában egy Volvo sofőrje a harmadik helyezett, ő Vasváron hajtott 50 helyett 104 km/órával. A büntetése 90 ezer forint.

Lakott területen kívül 171-gyel hajtott a leggyorsabb autós a 86-os főút Vát melletti szakaszán. Igaz, ott 110 km/óra a megengedett maximális sebesség, így megússza 60 ezer forint bírsággal. Rosszabbul járt az a sofőr, akit a 84-es főúton mértek be, mert bár ő csak 155 km/órával hajtott, mégis 90 ezer forintot kell fizetnie, mert az úton 90 km/óra a megengedett maximum.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr341296601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása