Az Andrássy úton a Liszt Ferenc térnél valami különös szabályozás lehet életben a parkolással kapcsolatban. Legalábbis Vehicular fotói alapján arra gondolok, hogy a lámpánál a megállást jelző vonal után le lehet parkolni, ha a rendszámod 96-ra végződik.

A zebra után meg nem kell figyelembe venni a megállni tilos táblát se taxival, se mással.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr501084142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vehicular cyclist 2009.04.24. 20:47:58

Mátyási György megkérdezte a budapesti illetékeseket, hogy nem akarnának-e kamerákat beszerelni a legkritikusabb helyeken, hogy enyhítsenek már egy kicsit a balkáni* állapotokon. Nem gondolt ő mindenféle kifinomult angliai vagy német módszerekre, mint valami 21.ik századi közlekedési Széchenyi István! Csak arra, amit számos vidéki városban már sikerrel alkalmaznak Magyarországon.

Na mi volt a válasz? Nem, nem tervezzük. Hát itt lehet látni az eredményét.


*Elnézést kérek a jóravaló balkáni népektől. Ez csak amolyan magyar szólásmondás, aminek ma már semmi alapja nincs: valahai magyar felsőbbrendűségérzeten alapult. Ez már a múlté.

Vehicular cyclist 2009.04.24. 20:55:29

Az is lehet, hogy nem akarják, hogy az egyszerű, jóravaló autósok "ÓRIÁSI MÉRTÉKBEN FELHÁBORODJANAK".


varos.blogter.hu/337638/mindig_itt_szoktam_allni
süti beállítások módosítása