A 4-es számú főúton a 298-as és a 299-es kilométer között, a Berkesz felöli székelyi leágazóban a Székely felől érkező Lada a STOP tábla ellenére fékezés nélkül hajtott ki a főútra, ahol a Nyírbogdány felől Kisvárda felé haladó Volkswagen Borának ütközött.

A Volkswagent a Lada a záróvonal ellenére éppen előzésben lévő Suzuki Swiftnek is nekilökte. Mindhárom autó az út menti vízelvezető árokban landolt. A bal oldalára borult Lada beékelődött a jobb oldalára borult Suzuki és az árokparton lévő Volkswagen közé.

A Lada vezetője az ütközéskor kirepült az útra az első szélvédőn, majd az árokba esett. A 62 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A Suzukit vezető férfit és a vele utazó nőt súlyos, a Volkswagent vezető férfit könnyebb sérülésekkel szállították a mentők kórházba.

 

forrás: lánglovagok.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr961098660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása