A mai bejegyzés sem azért kerül ide, mert meghökkentő lenne, sőt! A látvány teljesen szokványos sajnos az Andrássy úton. Kisteherautók parkolnak a kerékpársávon. A szemből fotózott jármű amúgy a Nemezti Színház tulajdona. Éljen!

A fotókat Vehicular küldte. Köszönjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr261111507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ArmandoBertolucci · http://nincsszabaly.blog.hu 2009.05.11. 08:35:06

@városjáró: Kicsit előre dolgoztam a hétvégén a bloggal, és már beraktam ezt a videót is. Kedden fog megjelenni. :)

Lexon 2009.05.11. 09:58:42

Vehicular: nem fáj még az ujjad? Sokat kell kattogtatni... :(

Vehicular cyclist 2009.05.11. 17:40:57

@Lexon: Kösz az együttérző kérdésedet! Sajnos még sokkal jobban fáj, hogy mennyire képtelen ez a város felnőni legalább a XX-ik századhoz. Lassan benövi a leander és a repkény és már a lakók is csak elvadult, makogó vadakként fognak járni-kelni benne. El sem tudnak képzelni mást. Nem is tudják, hogy máshol milyen XXI-ik századi módon használnak a lakói sokkal rosszabb adottságú városokat. Ahhoz persze lakóknak és városvezetőknek is fel kellene nőniük.

Lexon 2009.05.12. 10:14:30

Nem, a városvezetôknek nem kellene felnôni. Turistautakat kell szervezni az egyszerû népnek normális európai (fô)városokba, megmutatni, hogy ott hogyan élnek az emberek, hogyan közlekednek. Aztán mikor hazajöttek, úgyis elkergetik az összes dilettáns barmot a városházáról és annak holdudvarából.
És máris felébredtem... :)
süti beállítások módosítása