A püspökladányi Kiss Ferenc utcánál épült új körforgalomban bennmaradt egy villanyoszlop. Olvasónk levele szerint az új utat már használják, de nagyobb autók nem tudnak hajtani a kerszteződésbe. A polgármesteri hivatal szerint a beruházás még nem készült el.

A lenti fotót egy püspökladányi olvasónk küldte be, mert "nem értik, miért építették körbe a villanykarókat és miért nem lehet közepes méretű gépkocsival biztonságosan behajtani a csodaszép új körforgalomba".

A Hajdú-Bihar megyei kisváros Kiss Ferenc utcai kereszteződésében (a Karacs Ferenc Gimnázium mellett) található az új aszfaltszőnyegben meredező villanyoszlop, írja olvasónk. A kereszteződést nemrég építették át.

Az Index megkereste a püspökladányi önkormányzatot, ahol a polgármester titkárságán annyit mondtak: a körforgalom még nincs befejezve, még nincs átadva. A polgármester visszahívást ígért.

Forrás: index.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr451243352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása