Az ADOC nevű fogyasztóvédelmi szervezet számításai szerint a Rómába autóval bejáró munkavállalók, akik átlagosan öt lámpás kereszteződésen haladnak át, naponta tíz perc időveszteséget szenvednek el az engedély nélkül dolgozó, erőszakos szélvédőmosók tevékenysége következtében

Ezt megelégelve a polgármester rendeletet hozott, amelynek alapján száz euró (huszonhétezer forint) büntetéssel sújthatók azok, akik a lámpás kereszteződésekben szappanos vizet tartalmazó edénnyel, szivaccsal és papírtörülközővel csapnak le a megálló autósokra, sokszor azok akarata ellenére is rájuk tukmálva "szolgáltatásukat", amelyért persze pénzt várnak.

A keddi rendelet értelmében ezentúl tilos a római útkereszteződésekben apró használati tárgyak (öngyújtók, zsebkendők stb.) árusítása is.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr851476935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása