Nekihajtott az őt igazoltatni akaró rendőrautónak egy kerékpáros tegnap este Szeged- Szentmihálytelken.

A rendőrök azért akarták megállítani a férfit, mert meglehetősen bizonytalanul, a járdán, világítás nélkül kerékpározott. A 38 éves helyi lakost azonban hiába szólították fel az egyenruhások, hogy álljon meg, arra nem volt hajlandó, hanem inkább tovább tekert, de már az út irányába. A manőver "annyira jól sikerült", hogy közben telibetalálta a rendőrautó tükrét, majd elesett. A járőrök felsegítették, majd intézkedés alá vonták.

Mivel meglehetősen részeg volt, továbbra sem bírt a lábán állni, de mindenképpen haza akart jutni, ezért megpróbálta magát az intézkedés alól kivonni. Eközben ismét keresztül esett a saját kétkerekűjén.

A rendőrök végül mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították. A férfi ellen szabálysértési eljárást kezdeményezett a Szegedi Rendőrkapitányság.

Csongrád MRFK Sajtószolgálata

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr361549254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása