Ha jó látom, akkor az Astóriánál készítette Lóránd nevű kedves olvasónk az alábbi képeket, melyhez a következő kommentet fűzi:

Minden reggel szabálytalanul (buszmegállóban) parkoló pénzszállítók miatt nem lehetséges leszállni a buszról,
illetve nem lehet a járdán elférni, holott pár méterre innen teljesen üres és a gyalogosok áltak kevésbé frekventált terület is található.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr361580150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

banpepe 2010.01.25. 14:35:21

Most már én is megkérdezem a postolót, hogymondjuk több száz millió forinttal a kezedbe sétálnál e mondjuk 2 utcát? Mert szerintem nem. Nem vagyok pénzszállító, csak max 5 perc az egész, amennyi időt ott állnak.

Közöd??? 2010.07.27. 16:41:32

@banpepe: ezt nem a pénzszállító dönti el, rá szabályok vonatkoznak, és felelőséggel tartozik a rábízott vagyonért, elég nagy baj, hogy rákényszerítik őket az efféle szabálytalanságra

SeLive-Zsolti 2012.08.07. 18:13:22

Én az egyik cégnek dolgozom a megemlítettek közül,Az ügyes fotozosnak üzennem ,hogy ezen két pénzszállító cég nélkül mindenki max papíron kapna fizetést,és hagy ne soroljam milyen szolgáltatások halnának meg ha mi nem lennénk ott az utcán,útban a gyalogosnak,amúgy ha a buszsávban állok meg,akkor az úttestre kellene leszállnia a majomnak!
De a lényeg amit megírtak vannak szabályok és időkorlát is!!!
És nem azért állunk oda mert nem akarunk sokat sétálni,hanem mert nem is tudnánk,. + azt a pár percet nézzék már el nekünk,,, Megjegyzem külföldön sok helyen már kötelezve vannak a bankok és cégek, külön hely biztosításának !
Nálunk old meg ahogy akarod!

Ui: Jól sikerültek a képek, ha én lettem volna ott,lenne még 1 rendőrségi kép is arról a baromról aki értékszállítás közben fotót készítget
De ez másik téma!

tibinem 2012.08.07. 20:51:47

ide figyelj te faszfej fotós!
a gyalogosok elférnek tőlünk ,de ha mi nem vinnénk ki a bankokba a lóvét akkor TE nem tudnál pénzt felvenni!!!!
Szerinted jószántunkból állunk meg ilyen helyen?
A bankok 90%-a olyan helyen van ahol nem lehet megállni,ezen kéne gondolkodnod,hogy miért engedik ilyen helyeken megnyitni a fíókokat köcsög!

Xezs7 2019.07.02. 11:24:53

A pénzszállítókat sem az eszük miatt veszik fel, ahogy a kommenteket elnézem.
süti beállítások módosítása