Több mint ötszáz gyorshajtó került rendőrkézre egy három napos közúti közlekedési akcióban Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Az ellenőrzött sofőrök közül 542 lépte át a megengedett legnagyobb sebességet, ellenük ezért közigazgatási eljárást indított a hatóság – mondta Szabó Zita, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az elsősorban az ittas vezetők, valamint a gyorshajtók kiszűrését célzó razzia statisztikájából az is kiderül, hogy a rendőrök négy olyan autóvezetőt és hat olyan kerékpárost állítottak meg, aki ittasan közlekedett, az autókban ülők közül pedig tizenkilencen nem használtak biztonsági övet.

A kihágásokat elkövetők közül 70 emberre 366 ezer forint helyszíni bírságot szabtak ki, 31 alkalommal pedig szabálysértési eljárást indítottak ellenük.

Forrás: index.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr281840527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása