Rendőröknek kellett mentőt hívniuk egy Hévízen megállított autóshoz, aki olyan részeg volt, hogy később rosszul lett - közölte honlapján vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A járőrök szombat este Hévízen ellenőrizték a gépkocsivezetőt, aki "olyan mértékben állt alkoholos befolyásoltság alatt", hogy sem beszélni, sem járni nem tudott. A férfi az intézkedő rendőröknek a jogosítványát és a gépjármű forgalmi engedélyét sem tudta átadni.

Az alkoholszonda megfújása után az autóst előállították a keszthelyi rendőrkapitányságra, ahol rosszul lett, ezért mentőt kellett hozzá hívni. A rendőrség a férfival szemben eljárást indított ittas vagy bódult állapotban való járművezetés vétsége miatt.

Forrás: index.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr434902002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása