Újabb rekordbírságok Nagymágocson! A múlt hónapban többen is kaptak háromszázezer forintos közigazgatási bírságot, mivel a megengedett legnagyobb sebességet többszörösen túllépték a település főutcáján. Az elmúlt héten két száguldás is kétszázezer forintot ért.

November 17-én a megengedett 50 helyett 122-vel, míg 19-én 128-cal repesztett egy autós a Szántó Kovács János utcán. Mindketten hamarosan kézhez kapják a közigazgatási bírság kiszabásáról szóló határozatot 200 ezer forintról. A rendőrség - a helyi lakosok kérésének megfelően - továbbra is végez sebességmérést a településen.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr91549169

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://onibush2.coppe.ufrj.br 2017.09.15. 14:06:28

Dna dating - Is the v2 e cigarette refillable

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bárzongorista · http://www.pecsibalazs.hu 2009.11.26. 13:05:55

Ha jól látom, akkor pont a Volvo háta mögött van a falu kezdetét jelző tábla. Én az ilyen helyekre úgy megyek be, hogy mikor meglátom a táblát, leveszem a gázról a lábam, így a táblát már úgy 65-70-nel érem el. Az első házaknál aztán már persze ötvennel megyek. Szerintem itt mérni egyszerűen szemétség - persze ha egy zebra van itt, akkor más a helyzet, de ez egy ilyen tipikusan statisztikajavító mérőpontnak tűnik.

ArmandoBertolucci · http://nincsszabaly.blog.hu 2009.11.26. 17:00:11

@Bárzongorista: Frissítettem, mert a 2. kép sajnos lemaradt. Szerintem ezen látszik a helységnévtábla a távolban, a másik talán polgárőrségre hívhatja fel a figyelmet. Akárhogy is van valójában a szabály az szabály, még ha szemétség is a településtáblánál közvetlenül mérni. Ugyanakkor más az is, ha a táblához 60-70-el érkezel és még lassítasz, meg az is más ha 120 fölött mérnek be, hiszen a tábla előtt sem mehettél volna 90-nél többel.
süti beállítások módosítása