Kb. két hónapja 'porosodnak' Vehicular alábbi fotói a fiókomban (bocsi), de ma elhatároztam, hogy 'kisöpröm' a régi e-maileket a fiókomból (mármint a blog e-mail fiókjából), és a küldött képeket helyezem előtérbe a bejegyzéseknél, persze azért mindig felhasználva a saját gyűjtésem képeit is.

(Egyébként itt, kicsit jobbra, a 'Friss hírek' alatti "Armando's feed" alatt NEM reklámokat láthattok, hanem olyan linkeket, amik (számomra) érdekes és a bloghoz is kapcsolódó témájú cikkekre mutatnak.)

Visszatérve a bejegyzéshez, a városligetben (mindkét irányból behajtani tilos tábla ellenére) sajnos gyakran parkolnak autobuszok. Főleg az olasz rendszámú (a rendszámokat a cimkék közt látod) kapcsán azonban az jutott eszembe, hogy valójában a turistabuszok számára nagyon kevés helyen van kijelölve parkoló (hasonlóképp Olaszországban is!) olyan helyeken, ahol csoportosan megfordulnak a turisták. Azt gondolom, hogy ezen is változtatni kellene!

 

Végezetül pedig egy "kakukktojás", ami a Ligeti futam bejegyzés kiegészítője.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr541117859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása