Mernye-Kaposvár | A sofőr már délelőtt megállították és ittas vezetésért elvették a jogosítványát. Délután már le is tartóztatták, mikor újra a volán mögé ült.

Igencsak erős elszántságról tett tanúbizonyságot az a sofőr, akit csütörtökön Mernyén igazoltattak a járőrök kora délután. A korai időpont ellenére a személygépkocsi vezetője aznap már alapozott a jó hangulatra, a szondázás során kiderült, hogy szeszes italt fogyasztott, úgy ült a volán mögé.

A helyszínen elvették a vezetői engedélyét, úgyhogy a férfi gyalogosan folytatta útját. Aztán vagy megunta a gyaloglást, vagy azt gondolta, hogy nem lehet olyan szerencsétlen, hogy egy nap kétszer igazoltassák, minden esetre újra gépkocsiba ült. És a szerencséjével kapcsolatban nagyot tévedett.
A délutáni csúcsforgalom idején Kaposváron, a forgalmas Füredi úton a kaposvári rendőrök megint lemeszelték. Ezúttal már előállították a kapitányságra és büntetőeljárás indult ellene.

forrás: www.sonline.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr891182131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása