Vehicular fotóját nem kell különösebben magyarázni. A képek mentek a Közterület Felügyeletnek és a G4S-nek is, de nap mint nap láthatjuk, hogy ennek továbbra sincs semmi foganatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr691184265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vehicular cyclist 2009.06.16. 19:15:39

Ma válaszolt a cég többszöri leveleimre. Nem koordinálták a cécsoporton belül, úgyhogy kettőt is kaptam. Az egyik tömören megírte, hogy odafigyelnek. A másik - a szokásos magyarázkodást előadva, hogy ők dolgoznak, és amúgy meg nincs megoldva a megállás és még ez a legkevésbé rossz - azt ígérte, hogy nem tudnak a jövőben sem mást tenni.
Nagyon remélem, hogy a budapesti városvezetés - és persze a lakók és a város használói - mihamarabb felnőnek ahhoz a feladathoz, amit egy modern nagyváros irányítása és használata jelent. Jelenleg az a helyzet, hogy aki erősebb, az a problémáját a gyengébb rovására "oldja meg". Ez civilizáció előtti megoldás, nem vezet sehova, csak kölcsönös vádaskodáshoz és frusztrációhoz.
A globális cégek a tőke behozatala, a profit kivitele mellett hozhatnának néhány jól bevált ötletet is mindannyiunk előnyére a mostani háború helyett.....

panzer-s 2009.11.11. 01:22:03

Hozzáteszem, nem a céget kúrják meg ezért hanem a sofört, hidd el nekem. A cég leszarja hogyan állnak meg az autóik, magasról....

panzer-s 2009.11.11. 01:22:57

Vagyis a céghez megy a büntetés, de hidegvérrel átháritják az emberre....

panzer-s 2009.11.11. 01:24:50

Egyre kérlek meg, szerintem mindenkinek jobb lenne ha a rendszámot kitakarnád, azt hiszem.........

Közöd??? 2010.07.27. 16:39:37

nyilván a pénzszállítás zavartalanságát illet volna megoldani és nem csak úgy tesséklássék felfesteni a bicikliutat.
a pénzszállítás veszélyes szakma és szabályai vannak, nem állhat meg két sarokkal feljebb ahol van hely és sétálnak le az őrök a pénzel.

Vehicular cyclist 2010.07.29. 18:28:49

Nincs elég kijelölt rakodóhely. Még ahol van is, oda meg gátlástalanul beparkol fű-fa. A rakodó ahelyett, hogy azonnal felhívná az illetékeseket, vagy méginkább a bolt/bank/üzlet vezetője és elszállíttatná úgy, hogy többet eszébe se jusson, inkább hagyják, hogy a sofőr "oldja meg". Az meg így oldja meg, ahogy a képen látható. Később meg már akkor is tilosban parkol, amikor lehetne máshogy is.
Senki sem végzi el a dolgát, mindenki egymásra mutogat. Az jár legrosszabbul, aki alatt a legkisebb a vas. Mind a dzsungelben.

Vehicular cyclist 2010.07.29. 18:31:11

Látott más élő rakodót ilyet használni bárki is? Azt sem tudják hogy van, csak rutinból nyávognak, hogy "nem tudják másképpen megoldani".

Abszurd....

www.fkpt.hu/6tippek/aruszallitas.html

panzer-s 2012.12.03. 11:47:31

A saját szavaidat tudom én is felhozni, miszerint mindenki úgy oldja meg ahogy tudja.
Csak arra is adj magyarázatot, ha szabad a kerékpárút, miért látok autók közt cirkáló és szlalomozó kerékpárosokat ??
Nem beszélve, arról, hogy forgalmi irányító berendezés(jelzőlámpa) is van telepítve a kerékpárutakra, és régi jó szokás szerint haladnak azok hatálya alatt is a kerékpárosok, miszerint ha szabad az útja miért ne mehetne, holott rá is érvényes a piros jelzés, és nagy lelkinyugalommal nem zavartatva magát áthajt rajta. Kihasználván azt, hogy úgyse foglalkozik a rendőr vele.
DE! Ha az autós teszi meg a tiloson áthaladást, a jogosítványa ezáltal bizonyos esetekben(szállító szakma) veszélybe kerül az állása is.
Sokan nem vagyunk tisztában a KRESZ által előírt szabályokban, vagy éppen lesz*rjuk azokat. Ez jellemző mind autósra, és mind kerékpárosra is, és az utóbbira inkább az igaz, hogy lesz*rja.
Az szóljon és az emeljen szót, aki világéletében a szabályok szerint közlekedett, és tegyük a szívünkre a kezünket, mindannyian követtünk el ezt azt.
Ne arra pazaroljuk a drága időnket, ogy egymás életéét keserítjük meg azzal, hogy feljelentgetjük őket, hanem törekedjünk arra, hogy megoldjuk okosabban a dolgokat.
Jelen esetben, nem a fényképezgetés, hanem az lett volna a legjobb megoldás, ha a kedves "fotós", fogja magát, kikerüli, és megy a dolgára.
"Élni és élni hagyni !!"
S mielőtt elítéli a kedves "fotós" a képen szereplő gépjármű sofőrjét, gondolja bele egy icipicit magát az ő helyébe, és utána próbáljon ítélkezni.

Lehet ezt venni egymásra mutogatásnak, de előbb vegyük észre a gerendát a saját szemünkben is !
süti beállítások módosítása