Két ember meghalt az M7-esen oszlopnak csapódó autóban, írja az MTI. A baleset miatt félpályás útlezárás van az autópálya Budapest felé vezető oldalán a 95-ös kilométerszelvényben. Az elsődleges adatok alapján két ember meghalt, amikor személygépkocsijuk az autópálya melletti benzinkútnál egy reklámoszlopnak csapódott.

Pintér Sándor, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a tűzoltók csak feszítővágóval tudták kiemelni a roncsból az áldozatokat.

forrás: velvet.hu

14:44 - A lánglovagok.hu portálról megtudtam, hogy az autóban egy fiatal házaspár utazott. Épppen egy hozzátartozó hamvait szállították. Az AGIP kút totemoszlopának csapódtak, miután egy előzésből visszatérve a jobb oldali sávba kisodródtak és átszakították a szalagkorlátot. Az autó egyébként egy Daewoo Kalos volt.

 

Az újabb képeket nézve arra gondoltam, hogy vajon nem-e tankolni akart kimenni, amikor kisodródott?

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr461195450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása