forrás: index.hu

A parkolódíj 300-szorosát, 90-100 ezer forintot kell fizetnie június óta annak, aki jogosulatlanul áll meg mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyen. Több autóssal is megtörtént ez az egyik budai utcában, olyan helyen is, ahol még figyelmeztető felfestés sem volt, olvasható az RTL Hírekben.

„Én az oszlop túloldalán álltam, a felfestés pedig az oszlop előtt van" – mutatta az egyik autós. Néhány napja azonban még semmilyen festés nem volt az aszfalton, ahogy pár méterrel arrébb sem. Az autós először azt hitte, 8700 forintra büntették meg. Csak a befizetéskor derült ki, hogy az összeg 87 ezer. A környéken régóta figyelmeztetik az autósokat táblák a védett parkolóhelyre, de a lakók szerint ezek rosszul, valahonnan pedig egyáltalán nem láthatók. Az utcában a Centrum Parkoló szedi a parkolódíjakat és szabja ki a büntetéseket.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr591256284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása