Ismét egy név nélküli levél, melyet mindenképp érdmesnek tartok a közlésre.

"El tudod küldeni légyszi vehicular címére, úgy látom, ő már nagyon jól bejáratott csatornákon ekézi a tohonya magyar hivatalokat, hátha kedve van ezt is továbbítani az illetékes szakhatóságnak. Mert én ugyan nem tudom, kinek kéne, de a helyzet igencsak tetszik.

Újpesten a víztoronynál, mindenkinek mindenki számára elsőbbséget kell biztosítani, főút nincs kijelölve, holott buszvégállomás is van ott. Ahol nincs "macisajt" ott egyirányú az utca, onnan nem jönnek. Mindig vakarom a fejem, mi lenne, ha valaki belémjönne itt...
"

A kép nagyítható.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr691328333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

otirt 2009.08.23. 17:49:23

Itt semmi különös nincs. Csupán adott egy 5 utcával megalkotott kereszteződés (közlekedési csomópont), bár a vonalvezetés eléggé félresikerült, mert a Szilágyi utcát merőlegesen kellett volna rávezetni az Árpád útra. Ekkor egyszerűsödött volna a helyzet és elég lett volna a 4 utcás kereszteződésbe az egyenragú útkereszteződés táblákat kirakni.

Ehelyett úgy oldották meg, hogy mindenkinek kitették az "Elsőbségadás kötelező" táblát. Így egy simán egyenragú útkereszteződéshez jutottak, bár egy kicsit bonyolult módon.

Ezt jobb helyeken úgy oldják fel, hogy az egyik utcára (jelen esetben a Szilágyi utca végére) célszerűen "STOP" táblát helyznek el, a többi meg "Elsőbségadás kötelező" táblát kap.
süti beállítások módosítása