Összesen 938 szabályszegőt szűrtek ki a rendőrök Fejér megye útjain augusztus 21-22-én a TISPOL akcióban. Ezek közül 832 gyorshajtó volt…

 

Az augusztus 21-22-én tartott „European Operation Speed” akció kifejezetten a gyorshajtók kiszűrését célozta.

A fejér megyei rendőrök a két nap alatt összesen 938 szabályszegővel szemben intézkedtek. Közülük 832 gyorshajtó volt. 789 esetben leállítás nélkül közigazgatási eljárást kezdeményeztek a járőrök a traffipaxok felvételei alapján. 34 fővel szemben helyszíni bírság került kiszabásra, míg 9 sofőrrel szemben szabálysértési eljárás indult.

 

Az egyéb szabályszegések száma 106 volt. 38 sofőr kapott csekket, míg 68 gépkocsivezetővel szemben feljelentés született a szabálysértések miatt.

 

AETR ellenőrzésre két esetben került sor. Ittas vezetés miatt egy sofőrrel szemben kellett intézkedni. A vezetői engedélye a helyszínen elvételre került.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr651337121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása