A Totalcar letesztelte a trükkös lopásra figyelmeztető levelet. Íme az eredmény:

object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="560" height="444" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0">

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr301840548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karola86 2010.04.09. 01:28:40

Ezzel a videóval is az a baj, hogy nem jártak utána dolgoknak. Ugyanis létezik egy olyan levél amelyben említést tesznek arról, hogy a tojásba olyan vegyi anyagot raknak bele ami e 3 kombinációjával "megköt"

"Bűnöző személyek úgy kényszerítenek – elsősorban éjszaka – megállásra autósokat, hogy tojást dobnak a szélvédőre. A gyanútlan sofőr beindítja az ablaktörlő lapátot és vizet spriccelve próbálja lemosni a kilátást zavaró “csomagot”. A tojásokba, azonban előzőleg olyan anyagot fecskendeztek, amely vízzel keveredve tejes állagúvá válik, az anyag szélvédőn történő elkenésével a kilátás megszűnik. A tapasztalatok szerint az így megállásra kényszerített autóst aztán meglopták, vagy súlyosabb esetben kirabolták, az az erőszak kilátásba helyezésével kényszerítették értékei átadására."
süti beállítások módosítása