ArmandoBertolucci 2010.06.24. 12:55

Andrássy

Az Andrássy út örök téma a blogon. Vehicular ismét küldött levelet a Közterület felügyeletnek a képen láthat Audiról, ami már korábban is szerepelt egy bejegyzésben. A bónuszkép egy új pályázó, az ő rendszáma eddig nem volt benne az adatbázisban.

 

Tisztelt Hölgyem/Uram

 

A képen látható fekete Audiról másfél éve küldöm a képeket és igen gyakran a helyszínről felhívom a köztereseket, hogy vigyék már el végre onnak ezt a tragacsot, amelyik pofátlanul beparkol a buszöbölbe minden nap.

 

Eddig az volt a válasz, hogy így nem lehet, meg úgy nincs lehetőség stb. stb.

 

 

 

Novembertől ismét el lehet szállítani az ilyen pofátlanul parkolókat. Úgy látom, hogy továbbra sem történik az égvilágon semmi. Mit tud ez a fószer?  Mire gondoljon a polgár? Önök mire gondolnának az én helyemben? És miért nem tesznek semmit?

 

 

 

Ez botrányos.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr392104336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása