A XI. kerületben az Egér út - Bazsalikom utca kereszteződés elég kaotikus szokott lenni reggelente, főleg iskolaidőben. Ennek oka, hogy Kelenvölgyből a kihajtást egy eléggé rövidre szabott zöld jelzés szabályozza, ráadásul a jobbkézszabályt egy ideje már a Gépész utca felől érkező főutvonal is szabályozza. Így aztán a Gépész utcában egyébként is feltorlódó sort a Bazsalikom utcából és a Gépész utca másik feléből érkezők nem hajlandók kivárni, így szembe sávra, piros lámpára fittyet hányva mennek, ahogy csak bírnak.

Az első képen egy szimplán piroson balra nagy ívben kanyarodó Opelt látunk. Látszik, hogy a lámpa piros, de ő még nekiveselkedik a 2x2 sávnak.

A következő képen a piros Suzuki még akár sárgán is kezdhette a kanyarodást, de a Skoda igencsak a pirosban lendült neki.

De hézzük csak meg újra a fenti képet. A Skoda orránál hátul látszik kitörni egy újabb fotóalany... és már itt is van az IKB-832 frsz-u Mitsubishi. A lámpa piros. A sor áll. A kép bal oldálán a Peugeot szabályosan kanyarodik balra nagyívben, arra a sávra, amit a Mitsubishi itt még elfoglal, de nem kell aggódni, midjárt beáll a lámpánál felfestett fehér csík mögött szabályosan várakozó autós elé.

 

folyt. köv.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr32776664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása