Már biztos, hogy nem Jehova Tanúit szállította az a német autóbusz, amely súlyos balesetet szenvedett csütörtökön reggel hat óra körül Bécs közelében az A2 autópályán. A busz nekiütközött egy teherautónak, ami az autópálya mellé borult. A busz áttörte az autópálya beton elválasztósávját és az oldalára borulva több mint 100 méteren át csúszott a szembejövő sávokon. Itt ütközött bele egy osztrák rendszámú autó, melynek sofőrje meghalt az ütközés következtében. (A képeket elnézve kétlem, hogy be lett volna kötve.) A buszon a jelenlegi információim szerint több, mint 20-an megsérültek.

A baleset helyszínére két helikopter és kb. 30 mentőautó érkezett.

A baleset okáról továbbra sem rendelkezek pontos információkkal.

A korábbi hírek azért szólhattak Jehova Tanúiról, mert ők egy nemzetközi kongresszust tartanak Bécsben, közel 40.000 résztvevővel 18 országból; a közeli országokból pedig rengetegen érkeztek autóbusszal.

A magyarországi hírportálok közül csupán az RTL Klub portálja és TV-s híradója szólt a Tanúkról, mások nem említették őket, külföldön sem. Elterjedt pletykák szerint ennek az az oka, hogy a hírigazgató enyhén szólva nem kedveli a Tanúkat. Ezzel kapcsolatban állást foglalni nem szeretnék, a bejegyzést többször nem kívánom módosítani, híradót továbbra sem az RTL-en nézek, és továbbra sem olvasok Blikk, Bors, Story, stb. újságokat.

Képeket ide kattintva láthattok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr691294194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása