Tegnap délután teljesen bedugúlt Újbuda, Budafok és Nagytétény közlekedése, mert a 6-os főúton súlyos baleset történt, ami miatt mindkét irányban minden forgalmi sávot le kellett zárni hosszú órákra.

A Tóth József utca magasságában egy Mazda, egy Toyota, egy Fiat és egy Suzuki személyautó, valamint egy olajjal szennyezett földet szállító Volvo nyerges vontató karambolozott. A Suzuki elöl ülő utasát a tűzoltók szabadították ki, a nőt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Rajta kívül még négyen kerültek kórházba, köztük a Toyotában utazó csecsemő. Egy könnyebb sérült a tömeges karambol helyszínén maradt. Az utat a roncsok, törmelékek 70 méter hosszan elfoglalták, a Fiatnak például mind a két első kereke kiszakadt, a Mazda hátsó lökhárítójának egy darabja pedig a Duna és a főút között futó kerékpárút korlátján akadt fenn.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr861455648

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása