A mai napon a hajnali órákban a 42-es számú főút 59-es kilóméter szelvényében személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Egy román forgalmi rendszámú kamion haladt az Ártándi határátkelő irányából Berettyóújfalu irányába, amikor is a Biharkeresztesi felüljárón, egyelőre tisztázatlan körülmények folytán áttért a szemközti forgalmi sávba, s ott egy moldáv forgalmi rendszámú mikrobusszal ütközött. A balesetben életét vesztette a kamion, és a mikrobusz vezetője, valamint a mikrobuszban utazó további 4 személy. A mikrobuszban 9 személy utazott összesen, az elhalt személyeken kívül, 2 személy súlyosan, kettő személy pedig könnyebben sérült, őket kórházba szállították. Az egyik súlyos sérült kórházba szállítást követően a délelőtt folyamán elhalálozott. Így a hajnali baleset összesen 7 halálos áldozatot követelt.

 A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztálya kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset okozása miatt indított büntetőeljárást.

A baleset körülményeit műszaki és igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálják.

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr112241287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása