ArmandoBertolucci 2009.10.07. 17:44

Topdeck

Vehicularról már eddig is tudtuk, hogy hajlandó minden követ megmozgatni, ha szabálytalan parkolással találkozik valahol. Ezúttal a Topdeck Travel nevű Holland utazási iroda autóbuszát fotózta le a városligetben, és levelében tájékoztatta az irodát, hogy autóbuszuk (nem előszőr) bizony szabálytalanul parkol Budapest egyik zöldövezetében.

A Hollandok becsületére legyen mondva, hogy még aznap válaszoltak is a levélre, melyben elnézést kérnek a parkolásért, és bizakodóak, hogy a jövőben nem fog ilyen előfordulni. (Eredeti válaszlevél a kép után.)

 

 

Thank you for your email regarding our coach being illegally parked in Budapest.  Firstly I would like to apologise on behalf of our driver and our company.  From discussions with the driver, I understand that he was not deliberately parking in a green zone, and that he was not aware of the correct place to park his coach in Budapest.  We have recently employed 2 Hungarian drivers, which I will utilise to mark maps for our drivers with the correct parking places, to ensure that this does not continue to happen. 


I certainly hope that this is not a regular occurrence and wish to eliminate such inconveniences in the future.


Kind Regards,


Andy Black

Transport Manager

Topdeck Travel

A bejegyzés trackback címe:

https://nincsszabaly.blog.hu/api/trackback/id/tr931434502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása